Business Controller (32-40 uur)

Omschrijving

Business Controller (32-40 uur, Regio Rotterdam) 

Finance zit je in de vingers. Tijdens je opleiding voelde je al: je wilt niet alleen administreren, analyseren en rapporteren. Je zoekt een positie waar je betrokken bent bij het gehele bedrijfsproces en als assertieve business controller vooruit kunt kijken. Dus, heb je affiniteit met techniek en zou je graag bij een internationaal georiënteerd productiebedrijf carrière willen maken, dan is dit de functie voor jou!  

 

Een gevarieerde positie als business controller bij thyssenkrupp Stairlifts 

Als business controller hou je vinger aan de pols. Je snapt wat er gebeurt bij accounting en zorgt maandelijks voor de afsluiting. Je bent dagelijks in contact met de verschillende managers als het gaat om kostprijscalculaties, het doorrekenen van investeringen en risicoanalyses. Je bent inhoudelijk specialist en een actieve adviseur op financieel vlak.   

 Verder behoort tot je taken en verantwoordelijkheden het: 

 • verzorgen van de maandafsluiting en andere financiële rapportages voor het MT en externe 
 • initiëren van operationele, beleidsmatige en procesmatige verbeteringen op financieel vlak
 • gevraagd en ongevraagd adviseren binnen je vakgebied richting directie, MT en het R&D team. 

 

Dit is je werkplek alsbusiness controller bij thyssenkrupp Stairlifts

Zowel productie als kantoor zijn gevestigd in een representatief pand in Krimpen aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. Je kunt makkelijk je auto of motor kwijt bij het pand, maar we zijn ook goed bereikbaar met het ov vanaf Rotterdam. Onze productieruimte is overzichtelijk en goed georganiseerd en direct naast het kantoor.

Je werkt in een gezellig team met collega’s van accounting en salarisadministratie. Tegenover je zit je projectmanager performance die nauw met je samenwerkt. Samen rapporteer je aan de Engelstalige financieel directeur die jouw coach en sparringpartner is. Samen de schouders eronder in een collegiale sfeer. We hebben een goed verzorgde bedrijfscatering en lunchen doen we dan ook met de gehele organisatie samen. Zo werkt het! 

Vereisten

Ben jij onze nieuwe business controller? 

We vragen best wel wat van je. Je hebt een zeer goed ontwikkeld analytisch vermogen waarmee je de processen binnen een productieorganisatie goed kunt doorgronden. Je schakelt soepel van operationeel naar strategisch niveau en vice versa; filtert informatie vanuit je analyse en adviseert proactief. Daarbij ben je optimistisch, verbindend en heb je goed gevoel voor humor. 

 Verder breng je in ieder geval mee:

 • een afgeronde HBO opleiding in financiële richting, denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfskunde of bedrijfseconomie
 • 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, (controller, financial controller, business controller) bij voorkeur binnen een technische productieomgeving
 • zeer vaardig met Excel, ervaring met Navision is een voordeel 
 • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Maar dan krijg je ook wat als business controller bij thyssenkrupp Stairlifts

Een pittig financiële positie bij een solide en groeiend innovatief technologiebedrijf van wereldklasse. Verder kun je onder andere rekenen op: 

 • een marktconform salaris binnen de CAO
 • 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
 • een moderne pensioenregeling volgende de CAO
 • Vakantietoeslag van 8% 
 • Flexibele werktijden 
 • mogelijkheid om 32 uur te werken

thyssenkrupp Stairlifts in Krimpen aan den IJssel 

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is specialist op het gebied van trapliften waarbij mens en techniek centraal staan. We werken met ruim 150 vaste medewerkers in productie, R&D, engineering, productmanagement en verkoop: alles onder één dak. Vanuit deze locatie leveren we wereldwijd hoogwaardige en innovatieve producten met maatschappelijke relevantie waarmee we onze positie als marktleider verder versterken. 

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is onderdeel van het internationale thyssenkrupp concern dat met ca.160.000 medewerkers in meer dan 80 landen en beursnoteringen in diverse landen één van de grootste technologiebedrijven ter wereld is. Binnen dit concern lopen we voorop in de ontwikkeling richting ‘Industry 4.0’ door onze productietechniek en 3D ‘Hololinc’ technologie die we toepassen voor maatwerk van onze trapliften. 

 

Aan de slag als business controller bij thyssenkrupp Stairlifts

Dit is jouw baan en je wilt graag solliciteren. Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar Stephan van der Sluijs (corporate recruiter a.i.) via deze link: 

https://thyssenkruppstairlifts.recruitee.com/o/business-controller-3240-uur

Hij neemt op korte termijn contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.