HR Adviseur

Omschrijving

HR Adviseur (32-40 uur, Regio Rotterdam) 

 Je hebt je HBO op zak en al wat ervaring opgedaan op het gebied van personeel en organisatie. Nu ben je toe aan een stap naar een volwaardige allround HR positie. Je voelt je thuis in een technische productieomgeving waar je als business partner kunt opereren. Niet alleen vanwege de dynamiek, maar vooral omdat je je realiseert dat het de mensen zijn die het maken. Bij thyssenkrupp Stairlifts zoeken we een HR adviseur die wil meebouwen aan een machtig mooie organisatie. 

 

Een gevarieerde positie als HR adviseur bij thyssenkrupp Stairlifts 

Je bent een stevige business partner en kunt de schakel zijn tussen de operationele werkvloer en strategische richting van het MT. Je adviseert (gevraagd en ongevraagd), ondersteunt het proces waar mogelijk, zonder daarbij alle uitvoerende taken naar je toe te trekken. Human Resources is een expertise centrum en we zoeken iemand die ons komt versterken. 

Kortom, een hele brede HR functie binnen een modern productiebedrijf.  

 

Verder behoort tot je taken en verantwoordelijkheden het: 

 • Ondersteunen van de HR cyclus voor verschillende teamleider en managers
 • verzorgen van instroom, doorstroom en uitstroom voor een deel van de organisatie
 • bijdragen aan de HR strategie in overleg met de HR manager
 • initiëren van operationele, beleidsmatige en procesmatige verbeteringen op HR vlak
 • effectief managen van het ziekteverzuim in nauwe samenwerking met het lijnmanagement

Dit is je werkplek alsHR adviseur bij thyssenkrupp Stairlifts

Zowel productie als kantoor zijn gevestigd in een representatief pand in Krimpen aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. Je kunt makkelijk je auto of motor kwijt bij het pand, maar we zijn ook goed bereikbaar met het ov vanaf Rotterdam. Onze productieruimte is overzichtelijk en goed georganiseerd en direct naast het kantoor.

Je werkt in een gezellig team met twee HR collega’s en een parttime recruiter. Samen rapporteer je aan de HR manager die jouw coach en sparringpartner is. Samen de schouders eronder in een collegiale sfeer. We hebben een goed verzorgde bedrijfscatering en lunchen doen we dan ook met de gehele organisatie samen. Zo werkt het! 

Vereisten

Ben jij onze nieuwe HR adviseur? 

We vragen best wel wat van je. Je hebt een zeer goed ontwikkeld inlevingsvermogen waarmee je de mensen en de processen binnen een productieorganisatie goed kunt doorgronden. Je schakelt soepel van operationeel naar strategisch niveau en vice versa; ondanks de inhoudelijke aspecten van het vakgebied, ben je pragmatisch, assertief en oplossingsgericht. Daarbij ben je optimistisch, verbindend en heb je goed gevoel voor humor. 

 

Verder breng je in ieder geval mee:

 • een afgeronde HBO opleiding personeel en arbeid
 • enkele jaren ervaring in HR functie, bij voorkeur binnen een technische productieomgeving
 • ervaring met moderne HR systemen
 • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 

Maar dan krijg je ook wat alsHR adviseur bij thyssenkrupp Stairlifts

Een pittig HR positie bij een solide en groeiend innovatief technologiebedrijf van wereldklasse. Verder kun je onder andere rekenen op: 

 • een marktconform salaris binnen de CAO
 • 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
 • een moderne pensioenregeling volgende de CAO
 • Vakantietoeslag van 8% 
 • Flexibele werktijden 
 • mogelijkheid om 32 uur te werken 

thyssenkrupp Stairlifts in Krimpen aan den IJssel 

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is specialist op het gebied van trapliften waarbij mens en techniek centraal staan. We werken met ruim 150 vaste medewerkers in productie, R&D, engineering, productmanagement en verkoop: alles onder één dak. Vanuit deze locatie leveren we wereldwijd hoogwaardige en innovatieve producten met maatschappelijke relevantie waarmee we onze positie als marktleider verder versterken. 

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is onderdeel van het internationale thyssenkrupp concern dat met ca.160.000 medewerkers in meer dan 80 landen en beursnoteringen in diverse landen één van de grootste technologiebedrijven ter wereld is. Binnen dit concern lopen we voorop in de ontwikkeling richting ‘Industry 4.0’ door onze productietechniek en 3D ‘Hololinc’ technologie die we toepassen voor maatwerk van onze trapliften. 

 

Aan de slag als HR adviseur bij thyssenkrupp Stairlifts

Dit is jouw baan en je wilt graag solliciteren. Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar Stephan van der Sluijs (corporate recruiter a.i.) via deze link: 

https://thyssenkruppstairlifts.recruitee.com/o/hr-adviseur-3240-uur

Hij neemt op korte termijn contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.