Interim Tactisch Inkoper

Omschrijving

Een tijdelijke versterking van ons inkoopteam op tactisch niveau. En dat bij een productieorganisatie die volgens moderne Lean methodiek hoogtechnologische producten vervaardigd met maatschappelijke relevantie. Dat kan bij thyssenkrupp Stairlifts! 

 

Een unieke positie als interim tactisch inkoper bij thyssenkrupp Stairlifts

thyssenkrupp Stairlifts in Krimpen aan den IJssel ontwikkelt en produceert trapliften die wereldwijd worden geëxporteerd. Uiteraard heeft inkoop een sleutelrol in het proces. Het gaat hierbij om onderdelen voor de assemblage van het eindproduct, productiemiddelen, maar ook goederen en diensten voor de rest van de organisatie. 

 

Verder behoort tot je taken en verantwoordelijkheden het:

  • Beoordelen van aanvragen en bestellingen op juistheid en volledigheid
  • Adviseren met betrekking tot leverancierselectie en inkoopcondities
  • Maken van berekeningen van de inkoopkosten bij (project-gerelateerde) inkoop
  • Actualiseren van inkoopcontracten inclusief de administratieve afhandeling ervan

Dit is je werkplek als interim tactisch inkoper bij thyssenkrupp Stairlifts

Zowel productie als kantoor zijn gevestigd in een representatief pand in Krimpen aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. Je kunt makkelijk je auto of motor kwijt bij het pand, maar we zijn ook goed bereikbaar met het ov vanaf Rotterdam. Onze productieruimte is overzichtelijk en goed georganiseerd en direct naast het kantoor.  Het inkoopteam heeft letterlijk en figuurlijk een eigen plek in de organisatie. Je werkt in een professioneel team met een twee tactisch inkopers, twee strategisch inkopers en een operationeel inkoper. Je rapporteert aan de inkoopmanager. Samen de schouders eronder in een collegiale sfeer. We hebben een goed verzorgde bedrijfscatering en lunchen doen we dan ook met de gehele organisatie samen. Zo werkt het! 

Vereisten

Ben jij onze nieuwe interim tactisch inkoper bij thyssenkrupp Stairlifts? 

We vragen best wel wat van je. Een scherp technisch inzicht en het vermogen om complexe inkoopcontracten en tenders te doorgronden. Je bent communicatief sterk, legt makkelijk contact zowel intern als extern. Hierbij ben je positief kritisch, doortastend en resultaatgericht met behoud van de duurzame relaties met onze leveranciers. Je bent energiek, assertief en hebt een goed gevoel voor humor.   

 

Verder breng je in ieder geval mee: 

  • Een afgeronde hbo of wo opleiding, bij voorkeur in technische of bedrijfskundige richting, aangevuld met minimaal NEVI 1
  • Enkele jaren relevante ervaring als operationeel of tactische inkoper in een technische (productie)
  • Zeer goede beheersing van de Engelse en optioneel Duitse taal  


Maar dan krijg je ook wat als tactisch inkoper bij thyssenkrupp Stairlifts

Een technisch uitdaging bij een solide en groeiend innovatief technologiebedrijf van wereldklasse. Verder kun je onder andere rekenen op: 

  • contract voor 3-6 maanden, in overleg
  • inzet van 32-40 uur per week, in overleg


thyssenkrupp Stairlifts in Krimpen aan den IJssel 

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is specialist op het gebied van trapliften waarbij mens en techniek centraal staan. We werken met ruim 150 vaste medewerkers in productie, R&D, engineering, productmanagement en verkoop: alles onder één dak. Vanuit deze locatie leveren we wereldwijd hoogwaardige en innovatieve producten met maatschappelijke relevantie waarmee we onze positie als marktleider verder versterken. Kijk voor meer informatie op onze website:www.tkacc.nl

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is onderdeel van het internationale thyssenkrupp concern dat met ca.160.000 medewerkers in meer dan 80 landen en beursnoteringen in diverse landen één van de grootste technologiebedrijven ter wereld is.

 

Aan de slag als interim tactisch inkoper bij thyssenkrupp Stairlifts

Dit is jouw baan en je wilt graag solliciteren. Stuur je motivatie en cv naar Gideon van Ijzeren & Anita Borsje via deze website.