Maintenance Technician

Omschrijving

Techniek zit in je vingers en werk is er genoeg. Maar je zoekt een baan waarbij je meer verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt. Waar je je echt verder kunt verdiepen in de ‘cutting edge’ technologieën zoals robotlassers de nieuwste metaalbewerkingsmachines. En dat in dagdienst op een vaste locatie. Bij thyssenkrupp Stairlifts bieden we die mogelijkheid, dit is jouw baan!

 
Maak het als maintenance technician bij thyssenkrupp Stairlifts
Als maintenance technician ben je samen met twee ervaren collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud van gehele machinepark. Iedere traplift is uniek en wordt ‘van scratch af aan’ op maat gemaakt met de modernste technieken. Dat maakt dat we een veelvoud aan diverse machines in huis hebben die elk essentieel zijn in het productieproces. Zo hebben we een splinternieuwe buigmachine (TML), robotlassers en geavanceerde frees- en zaagmachines.

Uiteraard hebben we het geplande groot onderhoud in samenwerking met de leverancier. Bij het kleine reguliere onderhoud en storingen komt het aan op jouw vindingrijkheid en technische kennis en ervaring. Je bent verantwoordelijk voor het:
 • preventief en correctief onderhoud aan de machines in het productieproces
 • uitvoeren van analyses met betrekking tot grondoorzaken van storing en uitval
 • oplossingsgericht adviseren om het onderhoudsproces te optimaliseren adviseren bij de aanschaf van nieuwe machines
 • beheer van de benodigde gereedschappen en reserveonderdelen

Je werkt nauw samen met twee collega maintenance technicians en rapporteert aan de teamleider Maintenance & Facilities


 

Dit is je werkplek als maintenance technician bij thyssenkrupp Stairlifts

Zowel productie als kantoor zijn gevestigd in een representatief pand in Krimpen aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. Je kunt makkelijk je auto of motor kwijt bij het pand, maar we zijn ook goed bereikbaar met het OV vanaf Rotterdam. Onze productieruimte is overzichtelijk en goed georganiseerd. Veiligheid staat bij ons op nummer 1, 2 en 3. Je collega’s zijn betrokken vaklui die hard werken, maar ook tijd hebben voor een geintje. Lunchen doen we samen en hebben een goed verzorgde bedrijfscatering

 

Vereisten

We vragen wat van je als maintenance technician bij thyssenkrupp Stairlifts

Van jongs af aan weet je het: je bent een 100% technicus. Daarbij help je graag anderen en kun je verantwoordelijkheid aan. Uiteraard leer je graag, je bent van nature nieuwsgierig en helpt graag anderen met technische problemen of vraagstukken. Je bent communicatief sterk creatief in je oplossingen, maar werkt gestructureerd en zorgvuldig.
Daarbij breng je in ieder geval mee:

 • een afgeronde MBO opleiding in de richting WTB mechanica, mechatronica of elektronica
 • enkele jaren ervaring als onderhoudsmonteur, storingsmonteur, technicus, engineer, of maintenance technician
 • geldig VCA certificaat

Maar dan krijg je ook wat als maintenance technician bij thyssenkrupp Stairlifts

Een pittige technische uitdaging bij een solide en groeiend innovatief technologiebedrijf van wereldklasse waar je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen. Verder kun je onder andere rekenen op:

 • Een bruto salaris start vanaf  € 2176 en groeit tot circa € 2600 per maand, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
 • 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
 • Vakantietoeslag van 8% 
 • Flexibele werktijden  

Het betreft een fulltime functie in Krimpen aan den IJssel, vlakbij Rotterdam en Capelle a/d IJssel.


thyssenkrupp Stairlifts in Krimpen aan den IJssel

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is specialist op het gebied van trapliften waarbij mens en techniek centraal staan. We werken met ruim 150 vaste medewerkers in productie, engineering, productmanagement en verkoop: alles onder één dak. Vanuit deze locatie leveren we wereldwijd hoogwaardige en innovatieve producten waarmee we onze positie als marktleider verder versterken.
thyssenkrupp Stairlifts B.V. is onderdeel van het internationale thyssenkrupp concern dat met ca.160.000 medewerkers in meer dan 80 landen en beursnoteringen in diverse landen één van de grootste technologiebedrijven ter wereld is.


Aan de slag als maintenance technician bij thyssenkrupp Stairlifts

Dit is jouw baan en je wilt graag solliciteren. Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar Stephan van der Sluijs (corporate recruiter a.i.) via de link:  https://thyssenkruppstairlifts.recruitee.com/o/maintenance-technician
Hij neemt op korte termijn contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.