Management Assistant (32-40 uur)

Omschrijving

Management Assistant (32-40 uur, Regio Rotterdam) 

Als management assistant voel jij je als een vis in het water. Nu zoek je een vrije rol waarin je volledig zelfstandig twee directieleden kunt ondersteunen in een internationale setting. Dat kan bij thyssenkrupp Stairlifts in Krimpen aan den IJssel!

 

Een gevarieerde positie als management assistant bij thyssenkrupp Stairlifts 

Als management assistant ben je een steun en toeverlaat voor de twee directieleden. Je ondersteunt bij de dagelijkse werkzaamheden, verzorgt het agendabeheer en bereidt presentaties voor. Ondertussen boek je een reis, ontvang je bezoek en regel je een goed verzorgde lunch. Je onderhoudt contacten met andere MT leden en het hoofdkantoor in Duitsland. Kortom: het draait soepel dankzij jou! 

 

Verder behoort tot je taken en verantwoordelijkheden het: 

 • verzorgen van de interne communicatie, zowel online als offline waaronder de maandelijkse personeelsbijeenkomsten
 • rapporteren richting het hoofdkantoor met betrekking tot de voortgang van de verschillende jaarplannen
 • doen van verbetervoorstellen met betrekking tot de interne organisatie als sparringpartner van de directie. 

 

Dit is je werkplek alsmanagement assistant bij thyssenkrupp Stairlifts

Zowel productie als kantoor zijn gevestigd in een representatief pand in Krimpen aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. Je kunt makkelijk je auto of motor kwijt bij het pand, maar we zijn ook goed bereikbaar met het ov vanaf Rotterdam. Onze productieruimte is overzichtelijk en goed georganiseerd en direct naast het kantoor. Je hebt je eigen kantoor direct naast de twee directieleden en net om de hoek zijn de andere ondersteunende afdelingen zoals Finance en HR. 

Samen de schouders eronder in een collegiale sfeer. We hebben een goed verzorgde bedrijfscatering en lunchen doen we dan ook met de gehele organisatie samen. Zo werkt het! 

Vereisten

Ben jij onze nieuwe management assistant? 

We vragen best wel wat van je. Je combineert organisatietalent met een uitstekend communicatief vermogen. Jij regelt het. Mensen kunnen erop vertrouwen dat het (in een keer) goed is. Daarbij ben je optimistisch, verbindend en heb je een goed gevoel voor humor. 

 

Verder breng je in ieder geval mee:

 • een afgeronde HBO opleiding in een relevante richting
 • 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een internationale setting
 • zeer vaardig met Microsoft Office 
 • zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (near native) in woord en geschrift alsmede een goede beheersing van het Duits

Maar dan krijg je ook wat alsmanagement assistant bij thyssenkrupp Stairlifts

Een pittige assistant positie bij een solide en groeiend innovatief technologiebedrijf van wereldklasse. Verder kun je onder andere rekenen op: 

 • een marktconform salaris binnen de CAO
 • 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
 • een moderne pensioenregeling volgende de CAO
 • vakantietoeslag van 8% 
 • flexibele werktijden 
 • mogelijkheid om 32 uur te werken

thyssenkrupp Stairlifts in Krimpen aan den IJssel 

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is specialist op het gebied van trapliften waarbij mens en techniek centraal staan. We werken met ruim 150 vaste medewerkers in productie, R&D, engineering, productmanagement en verkoop: alles onder één dak. Vanuit deze locatie leveren we wereldwijd hoogwaardige en innovatieve producten met maatschappelijke relevantie waarmee we onze positie als marktleider verder versterken. 

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is onderdeel van het internationale thyssenkrupp concern dat met ca.160.000 medewerkers in meer dan 80 landen en beursnoteringen in diverse landen één van de grootste technologiebedrijven ter wereld is. Binnen dit concern lopen we voorop in de ontwikkeling richting ‘Industry 4.0’ door onze productietechniek en 3D ‘Hololinc’ technologie die we toepassen voor maatwerk van onze trapliften. 

 

Aan de slag als management assistant bij thyssenkrupp Stairlifts

Dit is jouw baan en je wilt graag solliciteren. Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar Stephan van der Sluijs (corporate recruiter a.i.) via de  link. Hij neemt op korte termijn contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.