Manufacturing Engineer / Process Engineer

Omschrijving

Het ontwerpen en implementeren van een complex assemblageproces. Die kans krijg je niet zo snel. Bij thyssenkrupp Stairlifts in Krimpen aan den IJssel maken we een machtig mooi product waarbij kwaliteit en duurzaamheid samenkomen in innovatieve technologie. Het proces van assemblage is complex en de eisen op het gebied van kwaliteit en vlotte wereldwijde levering zijn hoog. Het vraagt om een ervaren process engineer die de regie neemt en het proces blijft optimaliseren. Is dit voor jou? 


Process engineer bij thyssenkrupp Stairlifts 

Als process engineer ben je medeverantwoordelijk voor het ontwerp, implementeren en verbetering van de assemblageprocessen en logistieke processen van een nieuw product. Je stelt productievolgorde vast, voert tijdanalyses uit, maakt proces-FMEA’s, en bedenkt technische oplossingen voor kwaliteitsborging. Daarnaast toets je technische oplossingen van leveranciers. Je werkt samen in een projectteam en rapporteert aan de manager Industrial Engineering. 


Dit is je werkplek als process engineer bij thyssenkrupp Stairlifts 

Zowel productie als kantoor zijn gevestigd in een representatief pand in Krimpen aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. Je kunt makkelijk je auto of motor kwijt bij het pand, maar we zijn ook goed bereikbaar met het OV vanaf Rotterdam. Onze productieruimte is overzichtelijk en goed georganiseerd en direct naast het kantoor. Je werkplek is prettig en licht en je hebt alle moderne techniek binnen handbereik. Je collega’s zijn betrokken en hebben een ruime ervaring binnen de ‘maak-industrie’. We hebben een goed verzorgde bedrijfscatering en lunchen doen we dan ook met de gehele organisatie samen. Zo werkt het! 

Vereisten

We vragen wat van je als process engineer bij thyssenkrupp Stairlifts 

Je bent analytisch sterk maar staat met twee benen stevig in de praktijk van een productieomgeving. Je bent communicatief, energiek en niet snel tevreden. 

Daarbij breng je in ieder geval mee: 

  • een afgeronde HBO of WO opleiding in een relevante technische richting 
  • enkele jaren ervaring in een productieomgeving als process engineer, manufacturing engineer of production engineer 
  • Je hebt ervaring met Lean Manufacturing 
  • Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring met kwaliteitsmethoden zoals FMEA, Control Plan, 8D en Six Sigma 

Maar dan krijg je ook wat als process engineer bij thyssenkrupp Stairlifts 

Een pittige technische uitdaging bij een solide en groeiend innovatief technologiebedrijf van wereldklasse waar je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen. Verder kun je onder andere rekenen op: 

  • Een bruto salaris tussen € 3500 en € 4500 per maand, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring 
  • 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen 
  • Vakantietoeslag van 8% 
  • Flexibele werktijden 

Het betreft een vaste positie in Krimpen aan den IJssel, vlakbij Rotterdam en Capelle a/d IJssel. 


thyssenkrupp Stairlifts in Krimpen aan den IJssel 

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is specialist op het gebied van trapliften waarbij mens en techniek centraal staan. We werken met ruim 150 vaste medewerkers in productie, engineering, productmanagement en verkoop: alles onder één dak. Vanuit deze locatie leveren we wereldwijd hoogwaardige en innovatieve producten waarmee we onze positie als marktleider verder versterken. 

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is onderdeel van het internationale thyssenkrupp concern dat met ca.160.000 medewerkers in meer dan 80 landen en beursnoteringen in diverse landen één van de grootste technologiebedrijven ter wereld is. 

Aan de slag als process engineer bij thyssenkrupp Stairlifts 

Dit is jouw baan en je wilt graag solliciteren. Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar Stephan van der Sluijs (corporate recruiter a.i.) via stephan.vandersluijs@thyssenkrupp.com. Hij neemt op korte termijn contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.