Meettechnicus

Omschrijving

Wil jij de kwaliteit borgen van onze hoogtechnologische trapliften? Wij ontwikkelen en produceren trapliften die wereldwijd worden geëxporteerd. In jouw rol als Quality Technician zorg jij dat onze klanten kunnen vertrouwen op de hoogstaande kwaliteit van dit belangrijke product. Een baan waarin je jouw technische kennis kunt inzetten voor een mooi maatschappelijk doel.


Wat ga je doen?

Technische tekeningen, specificaties en gestelde normen vormen het uitgangspunt voor jouw werk. Op basis hiervan verricht jij toetsingen aan onze producten. Dat zijn inkomende en uitgaande goederen, standaard onderdelen van leveranciers en klant specifieke maatproducten. Je meet, controleert en test met o.a. 3D meetapparatuur en een Faro meetarm. Verder ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • Kwaliteitscontroles volgens het PPAP systeem met diverse beoordelingscriteria
 • Quality patrols, interne audits en procescontroles
 • Metingen verrichten met 3D meetapparatuur en het kalibreren van de meetinstrumenten
 • Het signaleren en rapporteren van ‘non conformity’ onderdelen aan de quality engineers
 • Communicatie met interne en externe klanten

 

Vereisten

Wat heb je hiervoor nodig?

Een positief kritische houding kenmerkt jou, daarom ben je goed in wat je doet. In je samenwerking met collega’s en klanten communiceer je direct en helder, zoek je de samenwerking en weet jouw zaken voor elkaar te krijgen. Interne processen bewaak je met rust, overzicht en relativeringsvermogen. Je bent in staat om tekeningen te lezen, hebt kennis van vorm- en plaatstoleraties en ervaring met het opstellen van meetrapporten. Verder breng je in ieder geval mee:

 • een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting WTB
 • relevante ervaring in een technische productieomgeving
 • kennis van kwaliteitssystemen en kwaliteitstools
 • Zeer goede beheersing van Engels en bij voorkeur de Duitse taal 


Maar dan krijg je ook wat als Meettechnicus bij thyssenkrupp Stairlifts

Een pittige technische uitdaging bij een solide en groeiend innovatief technologiebedrijf van wereldklasse waar je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen. Verder kun je onder andere rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris tot € 3300,- afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
 • Vakantietoeslag van 8%
 • Flexibele werktijden

Het betreft een fulltime positie in Krimpen aan den IJssel, vlakbij Rotterdam en Capelle a/d IJssel.


thyssenkrupp Stairlifts in Krimpen aan den IJssel 

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is specialist op het gebied van trapliften waarbij mens en techniek centraal staan. We werken met ruim 150 vaste medewerkers in productie, engineering, productmanagement en verkoop: alles onder één dak. Vanuit deze locatie leveren we wereldwijd hoogwaardige en innovatieve producten waarmee we onze positie als marktleider verder versterken. Kijk voor meer informatie op onze website: www.tkacc.nl

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is onderdeel van het internationale thyssenkrupp concern dat met ca.160.000 medewerkers in meer dan 80 landen en beursnoteringen in diverse landen één van de grootste technologiebedrijven ter wereld is.


Dit is je werkplek als Quality Technician bij thyssenkrupp Stairlifts

Zowel productie als kantoor zijn gevestigd in een representatief pand in Krimpen aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. Je kunt makkelijk je auto of motor kwijt bij het pand, maar we zijn ook goed bereikbaar met het OV vanaf Rotterdam. Onze productieruimte is overzichtelijk en goed georganiseerd en direct naast het kantoor. Je werkt in een compact team van quality engineers en technicians en je betrokken collega’s zijn specialist binnen hun vakgebied. We hebben een goed verzorgde bedrijfscatering en lunchen doen we dan ook met de gehele organisatie samen. Zo werkt het! 


Aan de slag als quality technician bij thyssenkrupp Stairlifts

Dit is jouw baan en je wilt graag solliciteren. Stuur dan je motivatie en cv naar Anita Borsje, HR Advisor, via https://thyssenkruppstairlifts.recruitee.com/o/quality-technician. Zij neemt op korte termijn contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.