Quality Manager

Omschrijving

Quality Manager  

 

Een technologisch ‘high end’ product moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de leveranciers. Als quality manager ben je verantwoordelijk voor een waterdicht kwaliteitssysteem volgens de modernste lean technieken. Een wereldbaan in het innovatief bedrijf met eigen R&D en productie. Waar vind je zo’n kans in de regio Rotterdam? 

 

Voor minder doe je het niet als quality manager bij thyssenkrupp Stairlifts

100%, daar gaan we voor. Niet ‘bijna goed’ of ‘ongeveer’. Onze geavanceerde trapliften bestaan uit honderden onderdelen die vanuit alle hoeken van de wereld worden aangeleverd. Om dit proces soepel te laten verlopen moet je er als quality manage bovenop zitten. Je stuurt een team aan van quality engineers en technicians die verantwoordelijkheid hebben voor de QA en QC.  

 

Verder behoort tot je taken en verantwoordelijkheden het:

 • Opstellen van de begroting en jaarplan binnen de corporate doelstellingen
 • Formuleren van ken- en stuurgetallen voor de organisatie
 • Bijdragen als MT lid aan de organisatieontwikkeling
 • Zorgdragen voor het kwaliteitssysteem binnen de organisatie

 

Dit is je werkplek als quality manager bij thyssenkrupp Stairlifts

Zowel productie als kantoor zijn gevestigd in een representatief pand in Krimpen aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. Je kunt makkelijk je auto of motor kwijt bij het pand, maar we zijn ook goed bereikbaar met het ov vanaf Rotterdam. Onze productieruimte is overzichtelijk en goed georganiseerd en direct naast het kantoor. Vanuit je eigen kantoor overzie je de afdeling. We hebben een goed verzorgde bedrijfscatering en lunchen doen we dan ook met de gehele organisatie samen. Zo werkt het! 

 

Vereisten

We vragen wat van je als quality manager bij thyssenkrupp Stairlifts 

We zoeken een stevige quality manager met een heldere visie en daadkracht om deze gestalte te geven. Je bent snel van begrip, positief kritisch, direct en helder in je communicatie. Je hebt het vermogen om strategische plannen te vertalen naar de operationele werkelijkheid en daar draagvlak voor te creëren bij het team.

Verder breng je in ieder geval mee:

 • een afgeronde hbo of wo opleiding in een technische richting, denk hierbij aan technische bedrijfskunde of supply chain management.
 • Ervaring met geavanceerde kwaliteitssystemen in een (technische) productieomgeving
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring
 • Zeer goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal 

 

Maar dan krijg je ook wat als quality manager bij thyssenkrupp Stairlifts

Een pittige technische uitdaging bij een solide en groeiend innovatief technologiebedrijf van wereldklasse waar je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen. Verder kun je onder andere rekenen op:

 • Een marktconform salaris
 • 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
 • Vakantietoeslag van 8%
 • Flexibele werktijden

Het betreft een fulltime positie in Krimpen aan den IJssel, vlakbij Rotterdam en Capelle a/d IJssel.

 

thyssenkrupp Stairlifts in Krimpen aan den IJssel 

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is specialist op het gebied van trapliften waarbij mens en techniek centraal staan. We werken met ruim 150 vaste medewerkers in productie, engineering, productmanagement en verkoop: alles onder één dak. Vanuit deze locatie leveren we wereldwijd hoogwaardige en innovatieve producten waarmee we onze positie als marktleider verder versterken. Kijk voor meer informatie op onze website: www.tkacc.nl

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is onderdeel van het internationale thyssenkrupp concern dat met ca.160.000 medewerkers in meer dan 80 landen en beursnoteringen in diverse landen één van de grootste technologiebedrijven ter wereld is.

 

Aan de slag als quality manager bij thyssenkrupp Stairlifts

Dit is jouw baan en je wilt graag solliciteren. Stuur dan een mail met je motivatie en cv aan

Stephan van der Sluijs (corporate recruiter a.i.) via de link: https://thyssenkruppstairlifts.recruitee.com/o/quality-manager