Teamleider Productie

Omschrijving

Je voelt je goed in een technische productieomgeving en je zoekt meer verantwoordelijkheid. Niet achter een bureau, maar dicht op de werkvloer een team aansturen. Dat kan bij thyssenkrupp Stairlifts! 

 

Een sleutelpositie als teamleider productie bij thyssenkrupp Stairlifts
Thyssenkrupp Stairlifts in Krimpen aan den IJssel ontwikkelt en produceert trapliften die wereldwijd worden geëxporteerd. De rails produceren we zelf, de motor en stoel assembleren we uit 200 verschillende onderdelen.
Als teamleider productie motiveer en stuur je een team aan van vast en tijdelijk productiepersoneel.  Je stemt de bezetting optimaal af op de capaciteitsbehoefte in samenwerking met de andere teamleider en de productiemanager.
 
Verder behoren tot je taken en verantwoordelijkheden het:

  • Beheren en uitvoeren van de HR-cyclus voor jouw team
  • Handhaven van veiligheids-, arbo- en kwaliteitsrichtlijnen
  • Realiseren van optimale workflow en effectiviteit in samenwerking met de productieleider en andere teamleiders
  • Signaleren van afwijkingen in de productie en deze rapporteren met een actieplan voor verbeteringen

     

Dit is jouw team en je werkplek als teamleider productie bij thyssenkrupp Stairlifts

Zowel productie als kantoor zijn gevestigd in een representatief pand in Krimpen aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. Je kunt makkelijk je auto of motor kwijt bij het pand, maar we zijn ook goed bereikbaar met het ov vanaf Rotterdam. Onze productieruimte is overzichtelijk, goed georganiseerd en direct naast het kantoor. Daar heb jij je werkplek met direct overzicht over je team. Samen met je collega teamleider stuur je 33 mensen aan in dagdienst en rapporteer je aan de productiemanager.
We hebben een goed verzorgde bedrijfscatering en lunchen doen we dan ook met de gehele organisatie samen. Zo werkt het!  

Vereisten

Ben jij de nieuwe teamleider productie bij thyssenkrupp Stairlifts? 

We vragen best wel wat van je. Het leiden van een team in een moderne productieomgeving is een verantwoordelijke taak. Je bent communicatief sterk, hebt een scherp oog voor alles wat er gebeurt op de werkvloer en kunt doortastend aansturen waar dat nodig is. Je kunt goed plannen, hebt structuur in je werk en legt ook voor anderen de lat hoog. Geen half werk, afspraak is afspraak.
 
Verder breng je in ieder geval mee:

  • Een afgeronde technische mbo-opleiding in een technische richting
  • Enkele jaren leidinggevende ervaring in een technische productieomgeving
  • Kennis en ervaring van Lean Manufacturing Certificaat VCA vol

Maar dan krijg je ook wat als teamleider productie bij thyssenkrupp Stairlifts

Een pittige technische uitdaging bij een solide en groeiend innovatief technologiebedrijf van wereldklasse. Verder kun je onder andere rekenen op:

  • Een marktconform salaris binnen de CAO
  • 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
  • Vakantietoeslag van 8%  

Het betreft een fulltime positie in Krimpen aan den IJssel, vlakbij Rotterdam en Capelle a/d IJssel.


thyssenkrupp Stairlifts in Krimpen aan den IJssel
thyssenkrupp Stairlifts B.V. is specialist op het gebied van trapliften waarbij mens en techniek centraal staan. We werken met ruim 150 vaste medewerkers in productie, R&D, engineering, productmanagement en verkoop: alles onder één dak. Vanuit deze locatie leveren we wereldwijd hoogwaardige en innovatieve producten met maatschappelijke relevantie waarmee we onze positie als marktleider verder versterken.
thyssenkrupp Stairlifts B.V. is onderdeel van het internationale thyssenkrupp concern dat met ca.160.000 medewerkers in meer dan 80 landen en beursnoteringen in diverse landen één van de grootste technologiebedrijven ter wereld is.


Aan de slag als teamleider productie bij thyssenkrupp Stairlifts

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, stuur dan je motivatie en cv naar Stephan van der Sluijs (corporate recruiter a.i.) via de link. Hij neemt op korte termijn contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.