Teamleider Sales Support & Planning

Omschrijving

Je bent een ervaren teamleider met een achtergrond in supply chain management of commerciële binnendienst. Nu zoek je een omgeving waar je je echt kunt bezighouden met het optimaliseren van processen in combinatie met het aansturen van een team in een technologisch vooruitstrevende omgeving. Waar vind je zo’n wereldbaan in de regio Rotterdam? 

 

Je hebt de teugels stevig in handen als teamleider Sales Support & Planning bij thyssenkrupp Stairlifts

We produceren ‘to order’ aan de hand van klantwensen geavanceerde trapliften die wereldwijd worden geleverd aan onze verkoopkantoren. Om dit proces logistiek in goede banen te leiden ben jij als teamleider verantwoordelijk voor de sales support en material planning. Je hebt een scherp oog voor de voorraadniveaus van de honderden onderdelen die uiteindelijk bij ons op de locatie worden geassembleerd tot een traplift. Daarbij verzorg je met het team de informatievoorziening naar onze (B2B) klanten over het orderingproces.  

 

Verder behoort tot je taken en verantwoordelijkheden het:

 • onderhouden van contacten met leveranciers bij (escalatie van) knelpunten in de levering van onderdelen
 • plannen van de productie en de productiecapaciteit in overleg met de productiemanager en andere betrokkenen
 • Sales & Operational Planning proces en het doen van voorstellen ter verbetering op het gebied van efficiëntie, kostenbeheersing en continuïteit
 • bewaken van procedures rond leveringen, voorraadnauwkeurigheid en het orderproces. 
 • coördineren van verbeteringen en veranderingen binnen de afdeling als onderdeel van het ‘change team’ 
 • aansturen en coaching van een team van drie medewerkers inclusief de HR cyclus  

Dit is je werkplek als teamleider Sales Support & Planning bij thyssenkrupp Stairlifts

Zowel productie als kantoor zijn gevestigd in een representatief pand in Krimpen aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. Je kunt makkelijk je auto of motor kwijt bij het pand, maar we zijn ook goed bereikbaar met het ov vanaf Rotterdam. Onze productieruimte en magazijn is overzichtelijk en goed georganiseerd en direct naast het kantoor. Je werkt in een open en lichte ruimte met je team van twee customerservice medewerkers en een material planner. Je rapporteert aan de manager sales support & logistics planning die jou coacht om een optimaal resultaat veilig te stellen. 

We hebben een goed verzorgde bedrijfscatering en lunchen doen we dan ook met de gehele organisatie samen. Zo werkt het! . 

 

Vereisten

We vragen wat van je als teamleider Sales Support & Planning bij thyssenkrupp Stairlifts

We zoeken een teamleider die een team kan stimuleren onderscheidende resultaten te behalen in een Lean manufacturing omgeving. Je bent energiek, communiceert soepel en bent nauwgezet in planning en procedures. Kwaliteit gedreven en onvermoeibaar klantgericht. Het gaat om het resultaat en het continu optimaliseren van processen volgens het ‘continuous improvement’ systeem. 

Verder breng je in ieder geval mee:

 • Aantoonbaar hbo-niveau, bij voorkeur met een afgeronde hbo-opleiding in een logistieke of technische richting   
 • Ervaring in een productieomgeving of een complexe logistieke organisatie, bij voorkeur heb je gewerkt met Lean methodieken
 • Enige leidinggevende ervaring of een natuurlijk leiderschap waar we niet omheen kunnen
 • Ervaring met ERP-systemen (bij voorkeur Navision)
 • Zeer goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal 

 Maar dan krijg je ook wat als teamleider Sales Support & Planning bij thyssenkrupp Stairlifts

Een pittige logistieke uitdaging bij een solide en groeiend innovatief technologiebedrijf van wereldklasse waar je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen. Verder kun je onder andere rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3300 en € 4200 afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring
 • 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
 • Vakantietoeslag van 8%
 • Flexibele werktijden

Het betreft een fulltime positie in Krimpen aan den IJssel, vlakbij Rotterdam en Capelle a/d IJssel.

 

thyssenkrupp Stairlifts in Krimpen aan den IJssel 

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is specialist op het gebied van trapliften waarbij mens en techniek centraal staan. We werken met ruim 150 vaste medewerkers in productie, engineering, productmanagement en verkoop: alles onder één dak. Vanuit deze locatie leveren we wereldwijd hoogwaardige en innovatieve producten waarmee we onze positie als marktleider verder versterken. Kijk voor meer informatie op onze website: www.tkacc.nl

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is onderdeel van het internationale thyssenkrupp concern dat met ca.160.000 medewerkers in meer dan 80 landen en beursnoteringen in diverse landen één van de grootste technologiebedrijven ter wereld is.

 

Aan de slag als teamleider Sales Support & Planning bij thyssenkrupp Stairlifts

Hier hoef je niet lang over na te denken: dit is jouw baan en je wilt graag solliciteren. Stuur dan een pakkende motivatie en cv naar Stephan van der Sluijs (corporate recruiter a.i.).